Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı almaya çalışmak

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada pasaport almaya çalışmak zor durumların biteceğine, galibiyet kazanacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada dondurma almaya çalışmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada ev satın almaya çalışmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayra ve esenliğe inanılır.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet eder.

Rüyada vize almaya çalışmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments