Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy abdesti almaya çalışmak

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak iyileşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, korkularının sona ereceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy abdesti almamak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada boy abdesti almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Rüyada denizde boy abdesti almak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada boy abdesti görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments