Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma almaya çalışmak

Rüyada dondurma almaya çalışmak

Rüyada dondurma almaya çalışmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, atılım yapacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, özel muamele göreceğine inanılır.

Rüyada dondurma almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Rüyada dondurma almaya çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurma almaya gitmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa almaya çalışmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak haneden birinin ayrılacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, refah düzeyinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments