Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın alıp taşınmak

Rüyada ev satın alıp taşınmak

Rüyada ev satın alıp taşınmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, parasının ve malının artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, hayattan daha zevk alacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına yorulur.

Rüyada ev satın alıp taşınmak gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Rüyada ev satın alıp taşınmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Rüyada ev satın almayı düşünmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev satın almayı görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev satın almayı istemek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, müjdeli bir haber alacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ev satın almaya çalışmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments