Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıp taşındığını görmek

Rüyada ev alıp taşındığını görmek

Rüyada ev alıp taşındığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel sözler işiteceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, yolunun açık olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev alıp taşındığını gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada ev alıp taşınmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ev satın alıp taşınmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada almanyaya taşınmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak prestij sahibi olunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalettir.

Rüyada oturduğu evden taşınmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada küçük eve taşındığını görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments