Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıp taşınmak

Rüyada ev alıp taşınmak

Rüyada ev alıp taşınmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev alıp taşınmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Rüyada ev alıp taşınmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada ev satın alıp taşınmak terfi alamayacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada almanyaya taşınmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük eve taşındığını görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine inanılır.

Rüyada dubleks eve taşınmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments