Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri yıkamak

Rüyada merdivenleri yıkamak

Rüyada merdivenleri yıkamak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yaşama isteğinin artacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada mermer merdiven yıkamak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkamak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada suyla merdiven yıkamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ev merdiveni yıkamak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işarettir.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada merdiven yıkadığını görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada beton merdiven yıkamak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bina merdiveni yıkamak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments