Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven yıkadığını görmek

Rüyada merdiven yıkadığını görmek

Rüyada merdiven yıkadığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, başarılarının düşeceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven yıkadığını gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada bina merdiveni yıkamak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven yıkadığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada ev merdiveni yıkamak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak bir sınavdan geçileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalettir.

Rüyada beton merdiven yıkamak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments