Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri suyla yıkamak

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada suyla merdiven yıkamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, daha isabetli kararlar alacağına, yeterli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven yıkamak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rahat yüzü göreceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiveni yıkamak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, tövbe etmeye işarettir.

Rüyada ev merdiveni yıkamak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments