Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev merdiven görmek

Rüyada ev merdiven görmek

Rüyada ev merdiven görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, maddi güç sahibi olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev merdiven gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada merdivenle eve çıkmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada ev içinde merdiven görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada ev merdiven görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, büyük bir servete kavuşacağına delalettir.

Rüyada ev merdiveni çıkmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada ev merdiveni yıkamak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, sağlığından olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments