Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiveni olmayan ev görmek

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, başarılı adımlar atılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiveni olmayan ev gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ev merdiveni çıkmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, her istediğini alabileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivensiz ev görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada ev merdiveni görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenle eve çıkmak ne yöne gideceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek kazancın günden güne artacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev içinde merdiven görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulur.

Rüyada ev merdiveni yıkamak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına inanılır.

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, en yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rehim

Rüyamda evimizin nerdivansiz olduğunu benim ise kolayca.evimize dirmaşarak çikdgimi gördüm