Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle eve çıkmak

Rüyada merdivenle eve çıkmak

Rüyada merdivenle eve çıkmak hem de işinde söz sahibi olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işarettir.

Rüyada merdivenle eve çıkmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Rüyada merdivenle eve çıkmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada ev merdiveni çıkmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inip çıkmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin günden güne bozulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada dar merdivene çıkmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments