Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kapısını kapatamamak

Rüyada ev kapısını kapatamamak

Rüyada ev kapısını kapatamamak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çalıştığına değeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ev kapısını kapatamamak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada ev kapısını kapatamamak kurulan hayallerin yıkılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işarettir.

Rüyada açık kapıyı kapatmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret eder.

Rüyada dış kapıyı kapatmak eğlenceli günler geçirileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kabe kapısı görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada açık kapı kapatmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada balkon kapısı kapatmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments