Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı açmak ve kapatmak

Rüyada kapı açmak ve kapatmak

Rüyada kapı açmak ve kapatmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutluluğunun da artacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının eksileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kabenin kapısını açmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada kapı kapatıp açmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabe kapısını açmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kapi kilidi açmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada başını kapatıp açmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yaşamın kolaylaşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kabri açmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bir kapı açmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments