Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kapı kapatmak

Rüyada açık kapı kapatmak

Rüyada açık kapı kapatmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada açık kapı kapatmak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada açık kapıyı kapatmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık kapı kapatmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabri açık görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada açık pencere kapatmak çok iyi yerlere geleceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada açık pencereyi kapatmak verimli işlere gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada dükkan kapısını açık görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık ev kapısı görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments