Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe kapısı görmek

Rüyada kabe kapısı görmek

Rüyada kabe kapısı görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabe kapısı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kabe kapısını açmak her şeyi kuralına göre yapacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı kapatmamak ziraat ve harmandan fayda görmeye, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Rüyada kapıları kapatmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kapı kapatmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kabenin kapısını açmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, umutlarının kırılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ev kapısını kapatamamak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments