Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest üstüne abdest almak

Rüyada abdest üstüne abdest almak

Rüyada abdest üstüne abdest almak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, rızkın artacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada abdest üstüne abdest almak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada abdest üstüne abdest almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, insanlarla bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Rüyada üstüne yağmur yapmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, mutluluğunun da artacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çökmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments