Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çökmek

Rüyada üstüne çökmek

Rüyada üstüne çökmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yüksek diploma alacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada üstüne çökmek gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada üstüne çökmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işarettir.

Rüyada diz üstü çökmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısı çökmek artık rahat bir nefes alacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon çökmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada önünde diz çökmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne yılan atmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, süzüleceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne süt dökmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine yorulur.

Rüyada üstüne kar yağmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments