Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kedi atladığını görmek

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, maddi güç sahibi olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kedi atladığını gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, karlı işler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek müjdeli haberler alınacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne atlamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments