Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev değişikliği görmek

Rüyada ev değişikliği görmek

Rüyada ev değişikliği görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev değişikliği gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada ev değişikliği yapmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada ev değişikliği görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada evde değişiklik yapmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada değişik kuşlar görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, işinde dar boğaza gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada değişik meyveler görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değişik meyve görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada saçının rengini değişik görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü değişik görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments