Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının rengini değişik görmek

Rüyada saçının rengini değişik görmek

Rüyada saçının rengini değişik görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının rengini değişik gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada saçının rengini değişik görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada saç rengini değişik görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada değişik varlıklar görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini değişik görmek hastalıklarının düzeleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada değişik yerler görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, aydınlanacağına, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş değişikliği yaptığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada değişiklik görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments