Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev değişikliği yapmak

Rüyada ev değişikliği yapmak

Rüyada ev değişikliği yapmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yerinde saymayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, daha sonra işlerin açılacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev değişikliği yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada evde değişiklik yapmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ev değişikliği yapmak büyük kazanç sağlanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ev değişikliği görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada işyeri değişikliği görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini değişik görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü değişik görmek yeni yatırımlar yapacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada isim değişikliği görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, bir takım sorunlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments