Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değişik kuşlar görmek

Rüyada değişik kuşlar görmek

Rüyada değişik kuşlar görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet eder.

Rüyada değişik kuşlar gördüyseniz:

  • Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir.

Rüyada değişik kuşlar görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada değişik yerler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini değişik görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada değişik çorap giymek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Rüyada değişik insanlar görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada değişik yaratıklar görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada değişik balık görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, iş hayatında saygı göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments