Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değişik meyveler görmek

Rüyada değişik meyveler görmek

Rüyada değişik meyveler görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada değişik meyveler gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Rüyada değişik meyve görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Rüyada değişik meyve yemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada değişik meyveler görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü değişik görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada işyerinde değişiklik görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iş değişikliği yaptığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kendine çeki düzen vereceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet eder.

Rüyada değişiklik görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada isim değişikliği görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments