Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü değişik görmek

Rüyada yüzünü değişik görmek

Rüyada yüzünü değişik görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada yüzünü değişik gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada yüzünü değişik görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada görev değişikliği görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kimseden korkmayacağına tabir olunur.

Rüyada işyeri değişikliği görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada değişik çiçekler görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada değişik meyveler görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet eder.

Rüyada değişik yaratıklar görmek tatsızlık olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, başına türlü belalar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada değişik böcekler görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evde değişiklik yapmak aradığı aşkı bulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments