Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değişik meyve görmek

Rüyada değişik meyve görmek

Rüyada değişik meyve görmek onu hayallerine kavuşturacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işarettir.

Rüyada değişik meyve gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Rüyada değişik meyveler görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, duaların boşa gideceğine, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada değişik meyve görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada değişik meyve yemek stresinin çoğalacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mekan değişikliği görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada isim değişikliği görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada değişik varlıklar görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının rengini değişik görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada saç rengini değişik görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının son bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments