Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev damı görmek

Rüyada ev damı görmek

Rüyada ev damı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ev taşımaya, hayallere kavuşulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev damı gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada damı akan ev görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ev damı görmek doğru bir karar verileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada damın çöktüğünü görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dam görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin damına cıkmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada damda uyumak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada damda oturmak birikim yapacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada damdan su aktığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments