Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan su aktığını görmek

Rüyada damdan su aktığını görmek

Rüyada damdan su aktığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, borçlarının kapanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Rüyada damdan su aktığını gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada damdan su aktığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada damın aktığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına inanılır.

Rüyada evin damının aktığını görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada beton dam görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada dam yıkamak hak yoluna döneceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, huzursuzlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalet eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Rüyada evin damında oturmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments