Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam görmek

Rüyada dam görmek

Rüyada dam görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kötü işlere girmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dam gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Rüyada dam sıvamak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada damda oturmak dertlerin biteceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada damda olmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada damda uyumak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, verimli olacak işler yapacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada dam çökmesi görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada damın çöktüğünü görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments