Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damı akan ev görmek

Rüyada damı akan ev görmek

Rüyada damı akan ev görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada damı akan ev gördüyseniz:

  • Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada damı akan ev görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada akan dam görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada ev damı görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada ahır damı görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada damda oturmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin damının aktığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir evin damına çıkmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments