Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damda uyumak

Rüyada damda uyumak

Rüyada damda uyumak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada damda uyumak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada damda uyumak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada dam yıkamak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, bundan hayır göreceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dam süpürmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada damdan su aktığını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada evin damında oturmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments