Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatısına çıkmak

Rüyada ev çatısına çıkmak

Rüyada ev çatısına çıkmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ev çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz.

Rüyada ev çatısına çıkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatı katına çıkmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, şansın döneceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatı üstüne çıkmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, hayırlı bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, güvensizlik duymaya, çok uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments