Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı üstüne çıkmak

Rüyada çatı üstüne çıkmak

Rüyada çatı üstüne çıkmak hidayete ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, başarısının yükseleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada çatı üstüne çıkmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatının üstüne çıkmak maddi kayba uğrayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak adının fesada karışacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kederlerinin son bulacağına, iş kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı katına çıkmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işarettir.

Rüyada ev çatısına çıkmak birlikte kâh ağlayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada çatı çıkmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada çatı kata çıkmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments