Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle çatıya çıkmak

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aradaki buzların eritileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada çatı katına çıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada binanın çatısına çıkmak hastalıklarından kurtulacağına, kısmetinin kapanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, koyu sohbetler edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çatı üstüne çıkmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada caminin çatısına çıkmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ev çatısına çıkmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments