Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı katına çıkmak

Rüyada çatı katına çıkmak

Rüyada çatı katına çıkmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, rızkında ve malından olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı katına çıkmak gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada çatı katına çıkmak sağlık problemleri yaşamayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çatı katında oturmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çatı katı temizlemek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı katı ev görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada binanın üst katına çıkmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments