Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıyor görmek

Rüyada ev alıyor görmek

Rüyada ev alıyor görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev alıyor gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Rüyada ev almaya niyetlenmek hedeflerin gerçekleşeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ev almaya karar vermek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev satın almayı düşünmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, şöhret elde edeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev satın alıp taşınmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev alıp satmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine inanılır.

Rüyada ev satın almaya çalışmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, şansının bahtının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments