Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alışverişi yapmak

Rüyada ev alışverişi yapmak

Rüyada ev alışverişi yapmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, aile hayatlarını bozulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, geriye doğru gideceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ev alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada ev için alışveriş yapmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ev alışverişi yapmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve alışveriş yapmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, durgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada alışveriş yapmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işarettir.

Rüyada parasız alışveriş yapmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada alışverişi yapmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments