Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev için alışveriş yapmak

Rüyada ev için alışveriş yapmak

Rüyada ev için alışveriş yapmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine, hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada ev için alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada eve alışveriş yapmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev alışverişi yapmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla alışveriş yapmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments