Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kalabalık günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada okul alışverişi yapmak aksiliklerin baş göstereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, masumluğunu ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayla alışveriş yapmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada markette alışveriş yapmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayattan daha zevk alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments