Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve alışveriş yapmak

Rüyada eve alışveriş yapmak

Rüyada eve alışveriş yapmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada ev alışverişi yapmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ev için alışveriş yapmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve alışveriş yapmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada düğün alışverişi yapmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada hacda alışveriş yapmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bakkaldan alışveriş yapmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Rüyada bebek alışverişi yapmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments