Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alışveriş yapmak

Rüyada alışveriş yapmak

Rüyada alışveriş yapmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kurulu düzeninin olacağına alamet eder.

Rüyada alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada market alışverişi yapmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Rüyada hacda alışveriş yapmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada alışveriş yapmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada kabede alışveriş yapmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulur.

Rüyada ev alışverişi yapmak rakiplerin alt edileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments