Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parasız alışveriş yapmak

Rüyada parasız alışveriş yapmak

Rüyada parasız alışveriş yapmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada parasız alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada parasız alışveriş yapmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yeni alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada para alışverişi yapmak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ilişkilerin noktalanacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada elbise alışverişi yapmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik alışverişi yapmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak zengin olunacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments