Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada almanyaya taşınmak

Rüyada almanyaya taşınmak

Rüyada almanyaya taşınmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Rüyada almanyaya taşınmak gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada ev satın alıp taşınmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, elinin darda kalmayacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada almanyaya taşınmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine yorulur.

Rüyada ev almak ve taşınmak sebep olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının taşındığını görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments