Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğu evden taşınmak

Rüyada oturduğu evden taşınmak

Rüyada oturduğu evden taşınmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, önünün açık olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturduğu evden taşınmak gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada oturduğun evden taşınmak resmi bir kurumda işe girileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oturduğu evden taşınmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına delalettir.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işarettir.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments