Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıp taşımak

Rüyada ev alıp taşımak

Rüyada ev alıp taşımak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, son model arabaya sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, karlı işlere gireceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev alıp taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Rüyada ev alıp taşımak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini sırtına alıp taşımak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alıp tamir etmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada ev satın alıp taşınmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev almayı görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev alıyor görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birini ev alırken görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kavgaların biteceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada ev almaya gitmek tartışmalı durumların sona ereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments