Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ev alırken görmek

Rüyada birini ev alırken görmek

Rüyada birini ev alırken görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ev alırken gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada ev almaya karar vermek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ev almayı görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalettir.

Rüyada ev alıp beğenmemek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Rüyada ev almayı düşünmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kediyi eve almamak sıkılacağına ve üzüleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev alıp tamir etmek son model arabaya sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ev alırken görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments