Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıp tamir etmek

Rüyada ev alıp tamir etmek

Rüyada ev alıp tamir etmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Rüyada ev alıp tamir etmek gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Rüyada ev alıp tamir etmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evde tamir yapmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev tamiri yapmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi tamir ettirmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ev tamir görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments