Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıp beğenmemek

Rüyada ev alıp beğenmemek

Rüyada ev alıp beğenmemek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada ev alıp beğenmemek gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ev alıp beğenmemek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet eder.

Rüyada hacı bektaş türbesi görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini beğenmemek erken evlilik yapacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzük beğenmemek sıkıntısının biteceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada giydiği gelinliği beğenmemek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada bektaşi görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, önün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, halsizleşeceğine, talihin yüzlerine güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments