Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev aldığını duymak

Rüyada ev aldığını duymak

Rüyada ev aldığını duymak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada ev aldığını duymak gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada birinin ev aldığını duymak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak sıkıntılarından arınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işarettir.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada ev aldığını duymak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını duymak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, elde edilecek menfaatlere, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments