Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin aldattığını duymak

Rüyada eşinin aldattığını duymak

Rüyada eşinin aldattığını duymak sevineceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, daha bir sevileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin aldattığını duymak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada eşinin aldattığını duymak şanssızlık yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada birinin ev aldığını duymak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ev aldığını duymak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments